26.2.07

Sessió dimecres 28 febrer

Anem a iniciar-nos en els blogs. Encara que algunes han fet de les seues i ja han donat el primer pas. A.... molt bé, t’has guanyat el títol “d’atrevida number ONE”
En primer lloc hem de saber què és un blog. I aquesta pregunta torna a A...: ¿serà una web? ¿serà un blog? ¿serà un weblog?. Si al final resulta que tothom té rao.
Analitzarem alguns blogs de centres del nostre entorn com són els del CEIP Pinaeta i Baladre, exemples de una tasca entusiasta i de qualitat. També aprofundirem en l’estructura del nostre blog de CRA.
A partir d’aquest punt i per grups (comencem una fase de treball col·laboratiu en equip) farem la nostra primera entrada a un blog (encara que per a “l’atrevida” serà la setena o vuitena entrada).
Tenim cinc blogs preparats per practicar.


ImageChef.com - Create custom images

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon dia! Aquest missatge no es podria escriure res millor! Llegint aquest post em recorda al meu company d'habitació bona edat! Ell sempre es manté parlant sobre això. Jo transmeti la present escriptura a ell. Bastant segur que tindrà una bona lectura. Moltes gràcies per compartir!