27.3.07

Sessió dimecres 28 març

Com deia un company d’altre centre i a més amic pel que ens toca a casa, que: “açò del lliurex com que no…. Ja voràs a la llarga els problemes que et dona” . Bé, deu tindre una mica de raó, perquè ha estat instal•lar part de l’aula i algun problemeta ens comença a donar.
Però com que un és prou “cabut” (serà per l’origen), encara no m’entra el desencant i mantinc la il•lusió de que funcionarà perfectament més prompte que tard.
El problema és (i no li tire tota la culpa al lliurex) que no funciona correctament la xarxa d’internet i les sessions programades dels “blogs” les tindrem que ajornar fins altre moment.

Consultes individualitzades, personalitzades, a la carta i facturades per segons podeu demanar-me-les en qualsevol moment sobre aspectes dels blogs, fins poder continuar.
I com que la programació del FORMATIC és totalment flexible en els seus continguts, a la propera sessió treballarem el tractament d’imatges per a la seua utilització en blogs, pagines web, treballs, revista etc, i iniciarem continguts del programa de Powerpoint.